Asistenta clienti si comenzi telefonice: comenzi@e-vita.ro +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
Solutie pentru curatat baia, toaleta 750ml Earth Friendly Products
Nou
22,00 Lei
Certificat ECO Label. Solutia pentru toaleta are ca produs de baza uleiul de cedru. Solutia pentru toaleta functioneaza eficient impotriva celor mai dure pete de apa. Uleiul de cedru miroase foarte p..
Solutie superconcentrata pentru podele, 500ml Earth Friendly Products
Nou
41,00 Lei
Solutia superconcentrata pentru podele, cu parfum proaspat de lamaie si salvie, curata lasand podeaua curata si fara reziduuri. Se poate folosi pe podele din lemn masiv si esente, gresie, parchet lam..
Crema curatare suprafete dure, 500ml Earth Friendly Products
Nou
22,00 Lei
Crema naturala de curatare pe baza de plante extrem de eficienta la curatarea otelului inoxidabil, suprafetelor dure, blatului de la bucatarie. Produsul pe baza de lamaie este un detergent non abrazi..
Solutie pentru curatat podele, 500ml Earth Friendly Products
Nou
22,00 Lei
Certificat ECO Label. Produsul ecologic Earth Friendly Cleaner este primul produs natural care poate fi folosit pe podelele din lemn si podelele din lemn laminat. Solutia a fost formulata sa curete s..
Degresant superconcentrat 500ml Earth Friendly Products
Nou
29,00 Lei
Certificat ECO Label. Se dilueaza in apa si se obtin 17 litri de solutie. Dilutia: 30ml. (aprox 6 capace) la un litru de apa. Degresant super concentrat ce contine uleiuri esentiale naturale pure d..
Polish pentru mobila 500ml, Earth Friendly Products
Nou
22,00 Lei
Certificat ECO Label. Polish- ul pentru mobila contine ulei natural de masline si portocale. Curata si infrumuseteaza lemnul, melamina, platicul laminat, precum si suprafete tip vinil. Ingrediente: ..
Solutie pentru toate suprafetele patrunjel 500ml, Earth Friendly Products
Nou
22,00 Lei
Certificat ECO Label. Solutie concentrata cu continut de uleiuri esentiale, pure si naturale. Curata si dezinfecteaza! Se foloseste pentru curatarea suprafetelor din lemn, suprafete vopsite, parchet,..
Solutie pentru toate suprafetele citrice 500ml, Earth Friendly Products
Nou
22,00 Lei
Certificat ECO Label. Solutie concentrata cu continut de uleiuri esentiale, pure, naturale de portocale.Curata si dezinfecteaza! Se foloseste pentru curatarea suprafetelor din lemn, suprafete vopsite..
Solutie de curatat bucataria, coaja de citrice, 475ml Attitude
19,04 Lei
Solutie de curatat bucataria, coaja de citrice, 475ml Attitude Credeți că este posibilă curățarea bucătăriei  fără a utiliza substanţe chimice corozive sau toxice? ATTITUDE vă oferă o soluție 1..
Attitude solutie deceruit fructe si legume fara miros 800 ml
22,31 Lei
Attitude solutie deceruit fructe si legume fara miros 800 ml Cu toții ne dorim ce e mai bun pentru familiile noastre. De aceea noi oferim ATTITUDE Soluţia pentru deceruit fructe si legume, un mod nat..
Attitude solutie curatat gresie si parchet coaja citrice 1.04 litri
19,04 Lei
Attitude solutie curatat gresie si parchet coaja citrice 1.04 litri Substanţe chimice care pot conţine urme de substanţe cancerigene? Am găsi astfel de substanţe în produsele obişnuite de curăţare a ..
Attitude solutie curatat depuneri calcar baie coaja citrice 800 ml
19,04 Lei
Attitude solutie curatat depuneri calcar baie coaja citrice 800 ml Luptă împotriva răului cu răul? Nu ! De ce să punem sănătatea in pericol pentru a curăţa în mod eficient? Noi oferim un produs de cu..
Attitude solutie curatare zona dus coaja citrice 800 ml
19,04 Lei
Attitude solutie curatare zona dus coaja citrice 800 ml Cu toții ne dorim ce e mai bun pentru familiile noastre. De aceea noi oferim ATTITUDE Soluţia de curăţat zona duş, o opțiune naturală şi eficie..
Attitude solutie curatat geamuri si oglinzi coaja citrice 800 ml
19,04 Lei
Attitude solutie curatat geamuri si oglinzi coaja citrice 800 ml Este posibilă curăţarea ferestrelor şi oglinzilor fără a utiliza substanţe chimice corozive sau toxice? Asta este ceea ce vă oferă ATT..
Attitude solutie curatat universala coaja citrice 800 ml
19,04 Lei
Attitude solutie curatat universala coaja citrice 800 ml Copiii desenează? Ce poate fi mai frumos! Cu excepţia cazului în care desenează pe pereţii tăi. Dar din fericire, produsul de curățat universa..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web