Site-ul nostru conține cookie-uri. Utilizând acest site, vă dați acordul pentru folosirea cookie-urilor în concordanță cu informațiile prezentate AICI

Confidentialitate

Melti Medical Management Srl este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal ANSPDCP sub numarul 24119/30.10.2014. Melti Medical Management Srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Inregistrarea datelor este facuta doar in scopul autorizat de utilizator, si anume: onorarea comenzilor, informarea despre produse si ofertele speciale. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Melti Medical Management doar pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si informari privind produsele la care utilizatorul s-a abonat.
 
Informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Melti Medical Management pentru initierea de statistici de marketing despre consumatorii produselor, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Melti Medical Management nu incurajeaza transmiterea mesajelor electronice nesolicitate, nu furnizeaza adrese de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.e-vita.ro. De asemenea, Melti Medical Management nu divulga datele personale ale utilizatorilor niciunei persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul utilizatorului explicit in acest sens.

La cererea autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, datele personale vor putea fi transmise in conformitate cu legile in vigoare.

Melti Medical Management confera dreptul utilizatorului de a modifica sau sterge datele de contact pe care le-a inregistrat. De asemenea, orice utilizator poate solicita stergerea datelor personale sau dezabonarea de la informarile trimise despre produse oricand.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Melti Medical Management are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este comertul online.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare livrarii produselor comandate online. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Melti Medical Management, cu consimtamantul prealabil al clientilor.
Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Melti Medical Management?
□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre SC Melti Medical Management SRL, in atentia dr. Tiberiu Mihaiu sau la adresa de mail office@e-vita.ro; telefon de contact +4021 2690 786. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbirii telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Medvi Design

Creare Magazin Online