Site-ul nostru conține cookie-uri. Utilizând acest site, vă dați acordul pentru folosirea cookie-urilor în concordanță cu informațiile prezentate AICI

Voucher cadou

Detalii Voucher Cadou

Știm cu toții câte emoții provoacă alegerea cadoului perfect. Dar, de cele mai multe ori, nu știi ce să alegi. Sau poate știi, dar nu poți înmâna fizic cadoul. Pentru oricare din situații, ai acum posibilitatea de a oferi un Voucher Cadou, adică cadoul perfect care ajunge întotdeauna la timp. Cu voucherul cadou, nu vei da niciodată greș!

Tu platesti, el/ea alege!

Poți acum să achiziționezi un Voucher Cadou, cu o valoare aleasă de tine între 1-1.000 lei. Completezi adresa de e-mail a destinatarului și acesta va primi voucherul tău cadou. Pe baza codului care însoțește voucherul cadou, destinatarul își poate achiziționa oricând produse din oferta magazinului online e-vita.ro, cu livrare la adresa destinatarului. Voucherul cadou va fi inscripționat cu numele tău, mesajul tău personalizat și tematica aniversară aleasă de tine. Oferă acum cadoul tău surpriză și apasă linkul Voucher Cadou!

 

Medvi Design

Creare Magazin Online