Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock

Livrarea produselor comandate prin magazinul e-vita.ro se efectuează prin firme specializate de curierat rapid, de regulă în 48-72 de ore de la confirmarea comenzii / plății.

  • În București, costul livrării este de 10 lei (tva inclus și colet cu greutate de maxim 2kg)
  • În județe (Național) costul livrării este de 18 lei (tva inclus și colet cu greutate de maxim 2 kg)
  • Pentru colet cu greutate mai mare de 2kg, costul livrării crește cu 1,19 lei (tva inclus) pentru fiecare kg suplimentar.

Doar pentru Municipiul București, livrarea se poate efectua în regim de urgență, în 6 ore lucrătoare de la confirmarea comenzii, la prețul de 27 lei (tva inclus) pentru o greutate a coletului de maxim 1kg. Costurile de livrare pentru plata ramburs standard sunt calculate la o greutate a coletului de maxim 2kg. 

În vederea eliminării întârzierilor de livrare, de care Melti Medical Management nu este responsabilă, colaborăm cu firme specializate de curierat rapid, care nu efectuează livrări în zilele de sâmbătă și duminică. Comenzile lansate în timpul săptămânii până la ora 12:00, vor fi procesate de magazinul e-vita.ro în aceeași zi. Comenzile lansate după această oră, vor fi procesate în urmatoarea zi lucrătoare. 

Clienții autentificați e-vita (cu conturi înregistrate) pot consulta în permanență statusul comenzii (în procesare, confirmată, anulată, refuzată, returnată) sau statusul livrării (colet predat curierului, colet livrat la destinație), accesând contul meu de pe pagina de start (home) a magazinului e-vita.ro. În plus, fiecare schimbare de status va fi insoțită întotdeauna de notificare pe adresa de email a clientului. În cazul în care clienții nu primesc email pe adresa lor, rugăm a se verifica în spam sau junk!

Atenție! Livrările nu se pot efectua în cazul în care datele din formularul de comandă sunt incorecte sau incomplete!

Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web