Asistenta clienti si comenzi telefonice: comenzi@e-vita.ro +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
Faina de hrisca 500gr Pirifan
6,54 Lei
Caracteristicile specifice ale proteinelor din hrisca și raportul unic de aminoacizi din compozitie, face hrisca un aliment de neegalat in reducerea nivelului de colesterol Este o cereala Yang folosit..
Faina de hrisca 250gr Pirifan
3,82 Lei
Caracteristicile specifice ale proteinelor din hrisca și raportul unic de aminoacizi din compozitie, face hrisca un aliment de neegalat in reducerea nivelului de colesterol Este o cereala Yang folosit..
Spaghete din faina de susan 250gr Adams Vision
9,16 Lei
Spaghete din faina de susan fara gluten Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de susan ou intreg amidon d..
Fulgi crocanti de hrisca Bio 250gr Pirifan
7,52 Lei
FULGI CROCANTI DE HRISCA ECO Ingrediente: boabe de hrisca ecologice coapte Alergeni : nu contine gluten. Ambalat intr-o unitate unde se prelucreaza produse cu alergeni: alune, soia, arahide, susan,..
Ciocolata Neagra Cu Mere 75gr Torras
6,64 Lei
Ciocolata Neagra Cu Mere 75gr Torras Fara zahar si fara gluten! Ingrediente: Îndulcitor (maltitol), masă de cacao, unt de cacao, inulină, pudră de cacao degresată, mere liofilizate (2 % ), emulg..
Ciocolata Lapte Si Alune 75gr Torras
6,64 Lei
Ciocolata Lapte Si Alune 75gr Torras NU CONTINE GLUTEN! Ingrediente: Îndulcitor (maltitol), unt de cacao, lapte praf (14 % ), masă de cacao, alune (12 % ), emulgator (lecitină de soia) și arome ..
Ciocolata Calda Fara Zahar Si Gluten 180gr Torras
8,65 Lei
Ciocolata Calda Fara Zahar Si Gluten 180gr Torras Ciocolata calda fara zahar si  fara gluten - Torras 180g Ingrediente:  Indulcitor (maltitol), pudră de cacao degresata (24,5 % ), amidon..
Spirale din faina miez dovleac 250gr Adams Vision
8,61 Lei
Spirale din Faina de Dovleac (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de miez de dovleac ou int..
Spirale din faina de orez 250gr Adams Vision
7,52 Lei
Spirale din Faina de Orez (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de orez ou intreg amidon de..
Spirale din faina de naut 250gr Adams Vision
8,61 Lei
Spirale din Faina de Naut (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de naut ou intreg amidon de..
Spirale din faina de mei 250gr Adams Vision
8,61 Lei
Spirale din Faina de Mei (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de mei ou intreg amidon de t..
Spirale din faina de hrisca 250gr Adams Vision
8,61 Lei
Spirale din Faina de Hrisca (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de hrisca ou intreg amido..
Bezele fara zahar si fara gluten 75g Debron
7,85 Lei
Bezele fara zahar si fara gluten Debron Bezele moi (marshmallows) fara zahar, fara gluten, fara lactoza si cu aport redus de calorii, cu indulcitori (maltitol, isomalt). Ingrediente: îndulcitori: si..
Canepa pudra proteica 250gr Pulsin
57,77 Lei
Pudra proteica din Canepa CANEPA PROTEICA RAW PRESATA LA RECE (47% PROTEINE) Pudra de canepa 250 grame Canepa este una dintre cele mai complete si nutritive proteine vegetale ale naturii. Cultivata..
Biscuiti fara gluten ovaz cu lamaie 150gr Pulsetta
13,79 Lei
Biscuiti vegani fara gluten din ovaz cu lamaie Pulsetta Biscuiti copti preparati doar cu ingredient naturale. Fara gluten. Fara lactate si continut de oua. Sursa excelenta de fibre si proteine veg..
Biscuiti fara gluten ovaz cu cafea 150gr Pulsetta
13,79 Lei
Biscuiti vegani fara gluten din ovaz cu cafea Pulsetta Biscuiti vegani fara gluten din ovaz cu cafea Pulsetta, copti, preparati doar cu ingredient naturale. Biscuiti copti preparati doar cu ingredie..
Biscuiti fara gluten ovaz cu vanilie 150gr Pulsetta
13,79 Lei
Biscuiti vegani fara gluten din ovaz cu vanilie Pulsetta Biscuiti copti preparati doar cu ingredient naturale. Fara gluten Fara lactate si continut de oua Sursa excelenta de fibre si protein vegetale..
Ciocolata portocale Rawr Bio 60gr Activ Pharma Star
14,88 Lei
Ciocolata organica cu gust de portocale Rawr Ciocolata contine o masa de cacao de minim 68%. Ingrediente: Pasta de cacao*, Unt de cacao*, Zahar de Nuca de Cocos*, Lucuma*, Roscova*, Ulei de Portoca..
Ciocolata menta Rawr Bio 60gr Activ Pharma Star
14,88 Lei
Ciocolata Organica cu gust de menta Rawr Ciocolata contine o masa de cacao de minim 68%. Gramaj: 60 grame Ingrediente:  Pasta de cacao*, Unt de cacao*, Zahar de Nuca de Cocos*, Lucuma*, Rosc..
Ciocolata goji si vanilie Rawr Bio 60gr Activ Pharma Star
14,88 Lei
Ciocolata Organica cu goji si vanilie Rawr Ciocolata contine o masa de cacao de minim 72%. Gramaj: 60 grame Ingrediente: Pasta de cacao*, Unt de cacao*, Zahar de Nuca de Cocos*, Fructe de Goji*, Lu..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web