Asistenta clienti si comenzi telefonice: comenzi@e-vita.ro +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
Indulcitor Dispenser 650cpr Tagatesse
16,67 Lei
Indulcitor Dispenser 650cpr Tagatesse Tablete delicioase pentru cafea, ceai si toate celelalte băuturi! 1 comprimat de Tagatesse are aceeași putere de îndulcire ca 4g de zahăr. Ingrediente: lactoz..
Stevis picaturi 50ml Adams Vision
15,15 Lei
Stevia este singurul indulcitor natural din lume care are zero calorii, zero carbohidrati si index glicemic zero. Provenind dintr-o planta din familia margaretei, stevia ofera o alternativa cu adevara..
Pur Stevia – indulcitor natural 200cpr Helcor
15,84 Lei
Pur Stevia – indulcitor natural 200cpr Helcor Dulce 000 Indulcitor 100% natural din frunze de Stevia Zero indice glicemic Zero calorii Zero indulcitori artificiali Zero indice glicemic – ide..
Edulcorem Xylitol 500gr Remedia
27,25 Lei
Edulcorem Xylitol este un înducitor natural, obținut din coaja de mesteacăn finlandez, superior calitativ. Xylitol este un poliol, folosit ca îndulcitor, având indice glicemic 7. Gustul este dulce şi..
Edulcorem Xylitol 1kg Remedia
52,32 Lei
Edulcorem Xylitol este un înducitor natural, obținut din coaja de mesteacăn finlandez, superior calitativ. Xylitol este un poliol, folosit ca îndulcitor, având indice glicemic 7. Gustul este dulce şi..
Edulcorem Eritritol 500gr Remedia
23,98 Lei
Eritritol - Edulcorem Edulcorem Eritritol este un îndulcitor natural pe bază de eritritol, poliol natural, fără calorii şi indice glicemic. Puterea de îndulcire este de 70% din cea a zahărului, (7-8 ..
Edulcorem Eritritol 250gr Remedia
14,17 Lei
Eritritol - Edulcorem Edulcorem Eritritol este un îndulcitor natural pe bază de eritritol, poliol natural, fără calorii şi indice glicemic. Puterea de îndulcire este de 70% din cea a zahărului, (7-8 ..
Edulcorem Stevia 60 doze Remedia
16,35 Lei
Indulcitor natural Edulcorem Stevia 60 plicuri x 1g Indulcitorpe baza de extract de Stevia. Ideal pentru indulcirea cafelei sau ceaiului.  0 Calorii Fara Gluten Ingrediente: eritritol si stev..
Lucuma pudra 150gr Rubio Vedda
25,53 Lei
Lucuma pudra bio - RuBio SuperFoods Pudra de lacuma se obtine din fructul pomului Pouteria Lacuma originar din Peru. Fructul este foarte hranitor, cu un nivel ridicat de zahar, poate fi utilizat ca i..
Zahar de cocos 150gr Rubio Vedda
9,96 Lei
Zahar de palmier de cocos bio - RuBio SuperFoods Zaharul de palmier de cocos este obtinut din nectarul florilor palmierului de cocos, are un gust usor caramelizat, o culoare bruna si un indice glicem..
Stevia 100cpr Vitaking
17,81 Lei
Stevia indulcitor natural - 100 comprimate cu extract Stevia Fiind de 300 de ori mai dulce decât zahărul un comprimat este de ajuns pentru un ceai sau cafea. Un îndulcitor natural fără calorii. Stev..
Stevia pulbere 70gr Adams Vision
17,99 Lei
Pulberea de Stevia este un indulcitor natural sanatos de 10-15 ori mai dulce decat zaharul. Beneficii: NU contine calorii NU afecteaza nivelul de glicemie este 100% natural ajuta la sanatatea cav..
Sirop agave eco 235ml Santo Raphael
24,49 Lei
Sirop de agave eco Nectarul de agave (siropul de agave) este un indulcitor natural, cu 25% mai dulce decat zaharul. Siropul de agave are cel mai mic indice glicemic, contine cantitati mari de calciu..
Sirop de artar eco 187ml Santo Raphael
32,66 Lei
Sirop de artar eco Are proprietati anti-cancerigene, anti-bacteriene, anti-diabetice si imunostimulente. Siropul de artar contine peste 20 de compusi extrem de benefici sanatatii umane, este bogat i..
Indulcitor natural sweet&safe 350gr Sly Nutritia
21,40 Lei
Indulcitor natural sweet&safe Sly Nutritia Sweet&Safe este alternativa naturala si sigura pentru reducerea numarului de calorii, fara a schimba gustul produselor. Sweet&Safe are 0 calori..
Zahar cocos 500gr Adams Vision
20,71 Lei
Zaharul de cocos este un indulcitor natural, inlocuieste cu succes zaharul alb. Se obtine din seva florii de palmier. Este bogat in fier, zinc, calciu, potasiu, polifenoli si antioxidanti. Are un gust..
Erythritol 500gr Adams Vision
19,62 Lei
Erythritolul este produs din glucoza prin fermentare cu drojdie. Este aproape la fel de dulce ca zaharul de masa insa este aproape non-caloric, nu produce carii dentare si este absorbit foarte bi..
Glucoza 200gr Vitalia
5,19 Lei
Glucoza 200gr Vitalia Produs folosit ca îndulcitor sau în amestec cu alte produse de îndulcire pentru prepararea dulciurilor și a altor preparate dulci. Glucoza este un glucid simplu (nu poate fi ..
Fructoza 400gr Vitalia
11,37 Lei
Fructoza 400gr Vitalia Produs destinat folosirii ca îndulcitor, având un gust dulce, mai bun decât zahărul și o putere de îndulcire de două ori mai mare decât a zahărului. Fructoza este un glucid ..
Dulcostevina Solutie 50gr Vitalia
15,81 Lei
Dulcostevina Solutie 50gr Vitalia Dulcostevina este un produs obtinut din extractul uscat al frunzelor plantei Stevia rebaudiana. Acest produs constituie alegerea perfecta pentru persoanele care treb..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web