Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
Apielixir fiole 15x10ml Apicola Pastoral Georgescu
54,00 Lei
APIELIXIR- IMUNITATE SI STARE DE BINE Miere poliflora, laptisor de matca, extract de polen, extract de propolis Supliment alimentar Apielixir - Imunitate si stare de bine - combina cele mai valoroa..
BOMBOANE CU MIERE SI PROPOLIS 100GR APICOLA PASTORAL GEORGESCU
6,47 Lei
Perle cu miere si propolis Dropsuri cu miere si propolis, nu contin coloranti! Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, miere 12%, propolis 3%. Prezentare: BOMBOANE CU MIERE SI PROPOLIS (Albina Carpat..
BOMBOANE CU MIERE SI MENTA 100GR APICOLA PASTORAL GEORGESCU
6,47 Lei
Perle cu miere si menta Dropsuri umplute cu miere si menta, nu contin coloranti! Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, miere 20%, ulei esential de menta. Prezentare: BOMBOANE CU MIERE SI MENTA (Alb..
Doftorii Batranesti Prunci: Racisi?
19,00 Lei
Doftorii Batranesti Prunci: Racisi? Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: Sustine rezistenta naturala a organismului; Ajuta ..
Doftorii Batranesti Adulti: Racisi?
14,83 Lei
Doftorii Batranesti Adulti: Racisi? Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: sustine rezistenta naturala a organismului; ajuta ..
SOLD OUTDoftorii Batranesti: Scaun Prea Tare?
14,83 Lei
Doftorii Batranesti: Scaun Prea Tare? Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: sustine tranzitul intestinal normal. Contribuie ..
SOLD OUTDoftorii batranesti: Imunitate scazuta?
17,81 Lei
Doftorii batranesti: Imunitate scazuta? Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: Sustine functionarea normala a sistemului i..
SOLD OUTMIERE DE MANUKA ACTIVA 12+RAW WEDDERSPOON
105,00 Lei
MIERE DE MANUKA ACTIVA 12+ RAW WEDDERSPOON GAMA Raw de MIERE DE MANUKA Spre deosebire de alte tipuri de mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toat..
POLEN POLIFLOR USCAT 210G ONEDIA
15,59 Lei
POLEN POLIFLOR USCAT Polenul se găseşte în florile care au înflorit sau care vor urma să înflorească. Polenul  cules de albine dintr-un „pastel” de flori reprezinta Polenul Poliflor. Polenul conţ..
Laptisor de matca pur 25g Onedia
27,83 Lei
LAPTISOR DE MATCA PUR Ideal pentru intarirea imunitatii organismului, astenie, ameliorarea performantelor fizice si intelectuale, cresterea rezistentei la stres, stimularea apetitului, menopauza, men..
Laptisor de matca pur 10g Onedia
14,54 Lei
LAPTISOR DE MATCA PUR Ideal pentru intarirea imunitatii organismului, astenie, ameliorarea performantelor fizice si intelectuale, cresterea rezistentei la stres, stimularea apetitului, menopauza, ment..
SOLD OUTBORCANUL COPIILOR VESELI 200GR PRISACA APICOLE
18,06 Lei
BORCANUL COPIILOR VESELI IMUNOSTIMULATOR Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si  seminte ce ocrotesc sanatatea. Actiune: • sustine functionarea normala a sistemului imunitar..
SOLD OUTRETETA TATOIU 200G PRISACA APICOLE
23,76 Lei
RETETA TATOIU Imunostimulator si energizant Contine: miere, laptisor de matca, polen, propolis (extras in apa nu in alcool). Produsul nu contine alcool! Conceputa pentru intarirea sitemului imunita..
SOLD OUTRETETA TATOIU 400G PRISACA APICOLE
37,06 Lei
RETETA TATOIU Imunostimulator si energizant Contine: miere, laptisor de matca, polen, propolis (extras in apa nu in alcool). Produsul nu contine alcool! Conceputa pentru intarirea sitemului imunita..
PROPOLIS FARA ALCOOL CU PICURATOR 20ML DACIA PLANT
11,63 Lei
Extract natural de propolis fara alcool cu picurator Soluţie hidroglicerică Beneficii: -formula realizata fara alcool, nu contine propileglicol sau alte substante toxice -fiind solubil in apa, se ..
Laptisor de matca liofilizat 10 fiole Complexul Apicol
25,50 Lei
LAPTISOR DE MATCA LIOFILIZAT Un fortifiant, tonic general al organismului, laptisorul de matca liofilizat este un produs biologic cu un camp de activitate limitat, ce se foloseste in alimentatie avand..
Miere salcam 750g Apicola Pastoral Georgescu
22,21 Lei
Mierea de salcam are actiune diuretica, calmanta, este indicata in alimentatia sugarului si in afectiunile hepatice datorita continutului bogat in fructoza si este usor laxativa. Prezentare: MIERE DE..
Miere tei 750g Apicola Pastoral Georgescu
17,06 Lei
Mierea de tei este un sedativ nervos natural, se recomanda in stari de agitatie si insomnii, tuse, afectiuni ale cailor respiratorii (bronsite, laringite), raceli. Prezentare: Miere tei x 750 grame ..
Miere poliflora 750g Apicola Pastoral Georgescu
16,34 Lei
Mierea poliflora are actiune dezinfectanta, antiseptica, diuretica si laxativa. Prezentare: MIERE POLIFLORA x 750 grame Producator: APICOLA PASTORAL GEORGESCU   ..
Antioxiplant 200g Santo Raphael
22,40 Lei
AntiOxiplant in miere - Depurativ, hipocolesterolemiant, antistres Eficienta acestei formule inovatoare se datoreaza combinarii mai multor extracte de fructe bogate in principii active cu rol antioxi..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web