Asistenta clienti si comenzi telefonice: comenzi@e-vita.ro +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Par, Unghii, Piele, Masaj

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
Coupeliac gel pentru piele sensibila cuperozica 20ml Zdrovit
Nou
40,10 Lei
Gelul special de ingrijire Coupeliac a fost conceput special pentru pielea sensibila si care prezinta tendinta de aparitie a cuperozei. Combinatia de substante active calmeaza,confera o senzatie plac..
Loțiune dermatologică pentru protecție solară SPF 50+, 150ml sun care sebamed
Nou
78,73 Lei
Loțiune dermatologică pentru protecție solară SPF 50+, 150ml sun care sebamed Testat SPF și produs pe baza recomandărilor Asociației Europene a Industriei Cosmetice (Cosmetics Europe). Protecție UV..
Gel dermatologic hidratant pentru îngrijirea tenului, cu complex hialuronic, 50ml visio sebamed
Nou
74,71 Lei
Gel dermatologic hidratant pentru îngrijirea tenului, cu complex hialuronic, 50ml visio sebamed Pentru ten normal spre gras. Protejează și hidratează tenul normal spre gras. Catifelează și hidratea..
Loțiune tonică dermatologică pentru curățarea tenului, cu complex hialuronic, 200ml visio sebamed
Nou
44,39 Lei
Loțiune tonică dermatologică pentru curățarea tenului, cu complex hialuronic, 200ml visio sebamed Protejează și hidratează tenul sensibil. Efectul anti-microbian moderat al farnesolului protejează ..
Lapte dermatologic pentru curățarea tenului, cu complex hialuronic, 200ml visio sebamed
Nou
55,26 Lei
Lapte dermatologic pentru curățarea tenului, cu complex hialuronic, 200ml visio sebamed Protecție și hidratare pentru tenul sensibil. Complexul hialuronic activează sistemul hidratant natural al pi..
Cremă dermatologică pentru picioare 10% uree pentru piele foarte uscată, 100ml extreme dry sebamed
Nou
38,35 Lei
Cremă dermatologică pentru picioare 10% uree pentru piele foarte uscată, 100ml extreme dry sebamed Indicații: Pentru contracararea simptomelor pielii foarte uscate: prurit, descuamare, senzație de ..
Cremă dermatologică pentru față 5% uree pentru piele foarte uscată, 50ml extreme dry sebamed
Nou
74,18 Lei
Cremă dermatologică pentru față 5% uree pentru piele foarte uscată, 50ml extreme dry sebamed Indicații: Hidratare intensivă pentru refacerea echilibrului hidric. Pentru piele foarte uscată cu simpt..
Cremă dermatologică pentru mâini 5% uree pentru piele foarte uscată, 75ml extreme dry sebamed
Nou
30,54 Lei
Cremă dermatologică pentru mâini 5% uree pentru piele foarte uscată, 75ml extreme dry sebamed Indicații: Hidratare intensivă pentru refacerea echilibrului hidric. Pentru piele foarte uscată cu simp..
Șampon dermatologic 5% uree pentru piele foarte uscată, 200ml extreme dry sebamed
Nou
43,01 Lei
Șampon dermatologic 5% uree pentru piele foarte uscată, 200ml extreme dry sebamed Indicații: Compoziția cu 5% uree reduce eritemul și senzația neplăcută de usturime și / sau prurit a scalpului. Pen..
Șampon dermatologic hidratant pentru piele uscată, 200ml anti-dry sebamed
Nou
40,34 Lei
Șampon dermatologic hidratant pentru piele uscată, 200ml anti-dry sebamed Produsele de curăţare obişnuite cu săpun usucă părul și scalpul. Părul uscat şi scalpul iritat au diferite etiologii: spăla..
Cremă dermatologică de noapte pentru piele uscată, 50ml anti-dry sebamed
Nou
74,73 Lei
Cremă dermatologică de noapte pentru piele uscată, 50ml anti-dry sebamed Conţinutul bogat de fitosteroli din sămânţă de rapiţă al cremei de zi pentru piele uscată previne inflamaţiile de orice etio..
Cremă dermatologică de zi pentru piele uscată, 50ml anti-dry sebamed
Nou
68,03 Lei
Cremă dermatologică de zi pentru piele uscată, 50ml anti-dry sebamed Conţinutul bogat de fitosteroli din sămânţă de rapiţă al Cremei de zi pentru piele uscată previne inflamaţiile de orice etiologi..
Loțiune dermatologică hidratantă pentru piele uscată, 200ml anti-dry sebamed
Nou
38,12 Lei
Loțiune dermatologică hidratantă pentru piele uscată, 200ml anti-dry sebamed Conţinutul bogat de fitosteroli din sămânţă de rapiţă al loţiunii pentru piele uscată previne inflamaţiile de orice etio..
Balsam dermatologic hidratant de duș pentru piele uscată, 200ml anti-dry sebamed
Nou
42,59 Lei
Balsam dermatologic hidratant de duș pentru piele uscată, 200ml anti-dry sebamed Indicații: Pentru combaterea stării de uscăciune a pielii. Complexul activ din ingrediente organice ingrijește efici..
Loțiune dermatologică pentru corp cu Q10, 200ml anti-aging sebamed
Nou
48,09 Lei
Loțiune dermatologică pentru corp cu Q10, 200ml anti-aging sebamed Adecvată pentru orice tip de piele. Laboratoarele sebamed au creat protecţia Q10 care susţine procesele metabolice naturale şi reg..
Cremă corectoare colorată dermatologică antiacneică pentru tratamentul coșurilor, 10ml clear face sebamed
Nou
26,05 Lei
Cremă corectoare colorată dermatologică antiacneică pentru tratamentul coșurilor, 10ml clear face sebamed Îngrijirea corectă împotriva acneei şi a comedoanelor pentru o piele sănătoasă. Combate inf..
Gel dermatologic antiacneic pentru tratamentul coșurilor, 10ml clear face sebamed
Nou
22,63 Lei
Gel dermatologic antiacneic pentru tratamentul coșurilor, 10ml clear face sebamed Îngrijire corectă împotriva acneei şi a comedoanelor pentru o piele sănătoasă. Reduce inflamaţia şi usucă coşurile ..
Cremă dermatologică matifiantă antiacneică, 50ml clear face sebamed
Nou
47,23 Lei
Cremă dermatologică matifiantă antiacneică, 50ml clear face sebamed Indicații: Pentru eliminarea aspectului lucios al tenului gras și pentru combaterea punctelor negre și a acneei. Mod de utiliz..
Gel dermatologic antiacneic pentru îngrijirea tenului, 50ml clear face sebamed
Nou
47,20 Lei
Gel dermatologic antiacneic pentru îngrijirea tenului, 50ml clear face sebamed Gelul de protecţie anti-acnee din gama Clear Face este adecvat pentru o îngrijire dermatologică de bază împotriva acne..
Scrub dermatologic antiacneic, 150ml clear face sebamed
Nou
41,21 Lei
Scrub dermatologic antiacneic, 150ml clear face sebamed Indicații: Pentru eliminarea aspectului lucios al tenului gras și pentru combaterea punctelor negre și a acneei. Mod de utilizare: Curătă ..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web