Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Absorbante pentru incontinenta femei, E-vita.ro

Compara
Afiseaza:
Ordine:
Absorbante San Seni Plus 30 bucati, Absorbante pentru incontinenta femei
46,11 Lei
Absorbante San Seni Plus Absorbante cu forma anatomica, 8 picaturi, pentru incontinenta foarte grava Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care avet..
Absorbante San Seni Maxi 30 bucati, Scutece pentru incontinenta grava
44,36 Lei
Absorbante San Seni Maxi Absorbante cu forma anatomica, 7 picaturi, pentru incontinenta grava. Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi va garanteaza siguranta si confortul de care aveti n..
Absorbante San Seni Uni 30 bucati, Scutece pentru incontinenta medie
35,69 Lei
Absorbante San Seni Uni Absorbante cu forma anatomica, 6 picaturi, pentru incontinenta medie si grava Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care ave..
Absorbante San Seni Normal 30 bucati, Scutece pentru incontinenta medie
30,46 Lei
Absorbante San Seni Normal Absorbante cu forma anatomica, 5 picaturi, pentru incontinenta medie Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care aveti nev..
Absorbante Seni Lady Comfort Normal x 10 bucati, Ingrijire femei, Ingrijire intima
5,72 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Normal Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara. Capa..
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Plus x 10 bucati, Ingrijire femei, Ingrijire intima
5,72 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Plus Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara de picatu..
Absorbante Seni Lady Comfort Mini x 12 bucati, Ingrijire femei, Ingrijire intima
5,72 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie. Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara de picatura. ..
Absorbante Seni Lady Plus x 15 bucati, Absorbante pentru incontinenta femei
15,32 Lei
Absorbante Seni Lady Plus Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara medie. Capacitate de absorbtie 6..
Absorbante Seni Lady Super x 15 bucat, Absorbante pentru incontinenta femei
13,80 Lei
Absorbante Seni Lady Super Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara medie. Capacitate de absorbtie ..
Absorbante Seni Lady Extra x 15 bucati, Absorbante pentru incontinenta femei
9,67 Lei
Absorbante Seni Lady Extra Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara spre medie. Capacitate d..
Absorbante Seni Lady Normal x 20 bucati, Absorbante pentru incontinenta femei
9,45 Lei
Absorbante Seni Lady Normal Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara. Capacitate de absorbti..
Absorbante Seni Lady Mini x 20 bucati, Absorbante pentru incontinenta femei
6,10 Lei
Absorbante Seni Lady Mini Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie. Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara de picatura. Capacitate de abso..
Absorbante San Seni Plus x 10 bucati, Ingrijire femei, Ingrijire intima
19,21 Lei
Absorbante San Seni Plus Absorbante cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 8 picaturi, pentru incontinenta foarte grava. AIR - supraf..
Absorbante San Seni Maxi x 10 bucati, Absorbante pentru incontinenta femei
16,53 Lei
Absorbante San Seni Maxi Absorbante cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 7 picaturi, pentru incontinenta grava. AIR - suprafata ce ..
Absorbante San Seni Uni x 10 bucati, Absorbante pentru incontinenta femei
13,89 Lei
Absorbante San Seni Uni Absorbante pentru femei cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava. Absorbante cu forma anatomica, 6 picaturi, pentru incontinenta medie si grav..
Absorbante San Seni Normal x 10 bucati, Absorbante pentru incontinenta femei
11,29 Lei
Absorbante San Seni Normal Absorbante pentru femei cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 5 picaturi, pentru incontinenta medie. AIR ..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web