Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Cancer, Hepatita, Metabolism, E-vita.ro

Compara
Afiseaza:
Ordine:
Armuhep 20cps 1+1 Gratis Hofigal, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
7,00 Lei
Armuhep 20cps 1+1 Gratis Hofigal Preparatul este  benefic pentru  persoanele supuse stresului, dependente de alcool şi droguri, în tratamente medicamentoase de lungă durată sau persoane c..
Silimarina 150mg 50cpr Alevia, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
17,12 Lei
Silimarina 150mg 50cpr Alevia Compoziţie: Silimarina (Silybum marianum) 150mg Descriere: Silimarina folosita de peste 2000 de ani in medicina traditionala este un hepatoprotector ce are efecte..
Curcumin 60cpr Alevia, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
56,65 Lei
Curcumin 60cpr Alevia Cum actionează Curcumin 95% curcuminoide? Curcumin (curcuma longa), cunoscut si ca turmeric (terra merita) este o plantă de origine asiatică apreciată de mii de ani pentru pr..
Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte 60cps Herbagetica, Raceala, Gripa, Imunitate, Energizante
46,92 Lei
Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte 60cps Herbagetica crește longevitatea și vitalitatea organismului, antitumoral, chimioprotector, radioprotector, adaptogen, imunomodulator Compoziție per 1 capsul..
Chlorella 60cps Dvr Pharm, Raceala, Gripa, Imunitate, Energizante
23,98 Lei
Chlorella 60cps Dvr Pharm Este o algă atât de mică, încât până la apariția microscopului oamenii nici măcar n-au știut de existența ei. Considerată cea mai... verde ființă de pe pământ, ea conține o ..
Zinc Seleniu Vitamina C Naturala 60cps Dvr Pharm, Raceala, Gripa, Imunitate, Energizante
23,98 Lei
Zinc Seleniu Vitamina C Naturala 60cps Dvr Pharm Împreună, aceste oligoelemente sunt printre cele mai puternice imunostimulente, antitumorale și reglatoare ale activității hormonale cunoscute. Apoi, ..
Turmeric 3x 60cps Dvr Pharm, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
63,22 Lei
Turmeric 3x 60cps Dvr Pharm ACȚIUNI:   -  contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv, a ficatului și a vezicii biliare  -  contribuie la menținerea funcțiilor și str..
Ciuperca Tibetana 60cps Dvr Pharm, Raceala, Gripa, Imunitate, Energizante
23,98 Lei
Ciuperca Tibetana 60cps Dvr Pharm Contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de Sofranul de India (Curcuma longa). Aceasta combinatie este printre cele..
Telom-R 120cps Dvr Pharm, Raceala, Gripa, Imunitate, Energizante
70,85 Lei
Telom-R 120cps Dvr Pharm Rol benefic în: Creșterea imunității organismului Boala canceroasă Chimioterapie Hepatită virală, alcoolică infectii respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumo..
Noni Tahiti 1000ml Herbavit, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
87,20 Lei
Noni contine 18 aminoacizi, care contribuie la dezvoltarea musculaturii si la prevenirea atrofiei acesteia, participa la mentinerea echilibrului psihic, regleaza somnul, reduce hipertensiunea arterial..
Essentix 30cps Olimp Labs, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
23,98 Lei
Essentix 30cps Olimp Labs Protectie naturala a ficatului Essentix este un supliment alimentar pe baza de Fosfolipide din soia de cea mai inalta calitate, bogate in fosfolicodina + Viraminele A si ..
Canticer 120cps Heshoutang, Cancer, Hepatita, Metabolism
283,40 Lei
Canticer 120cps Heshoutang Un produs naturist cu rezultate remarcabile: CANTICER, dezvoltat în clinicile ce aplică medicina tradițională chineză, conține un amestec de plante cu puternic efect antiox..
Astragalus extract 60cps DVR Pharm, Raceala, Gripa, Imunitate, Energizante
23,98 Lei
Radacina acestei plante este folosita pe cale larga in medicina traditionala chineza, unde este considerata un imunostimulent cu adevarat redutabil. Sutele de studii stiintifice care i-au fost dedicat..
Protector hepatic forte 40cpr Hofigal, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
12,00 Lei
Protector hepatic forte Hofigal Este un supliment alimentar cu rol de protectie a celulei hepatice si depurativ eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare; valoros in dietele recoma..
Noni & Borojo & Acai Sirop 250ml Pronatura, Cancer, Hepatita, Metabolism
21,96 Lei
Noni & Borojo & Acai Sirop 250ml Pronatura Produsul este un fitocomplex de principii bioactive naturale, cu efecte tonice generale imunostimulatoare, antioxidante (cu efecte de incetinire a p..
Noni Sirop 250ml Pronatura, Cancer, Hepatita, Metabolism
23,73 Lei
Noni Sirop 250ml Pronatura Tonic, adaptogen, imunostimulator, antioxidant, energizant, antitumoral. Considerat “regele fructelor” noni este: Un bun tonic fizic si psihic; Stimuleaza sistemul imu..
Noni 150cps Pronatura, Cancer, Hepatita, Metabolism
59,95 Lei
Noni 150cps Pronatura Imunostimulator, antiageing, antitumoral, tonic, regleza tensiunea arteriala. Noni datorita valorii nutritive si a multiplelor efecte benefice, are o influenta pozitiva mai mar..
Ganoderma pulbere 50gr Adams Vision, Cancer, Hepatita, Metabolism
23,00 Lei
Ganoderma Reishi este o ciuperca care creste pe scoarta a mai multor copaci si este foarte greu de gasit. Provine din China, Taiwan si Japonia, unde este numita "ciuperca nemuririi " (Ling Zhi), "ciup..
Aloe Vera 30cps Pronatura, Cancer, Hepatita, Metabolism
11,67 Lei
Aloe Vera 30cps Pronatura -accelereaza si normalizaeaza metabolismul -creste secretia si eliminarea biliara -regleaza tranzitul intestinal -detoxifica organismul Ingrediente: Aloe (Aloe vera)..
Tinctura Napraznic 200ml Faunus Plant, Tonice sexuale barbati
13,41 Lei
Tinctura Napraznic 200ml Faunus Plant Hipotensiv, antihemoragic, diuretic, anticataral, depurativ, tonifiant, emolient, astringent, antiseptic, vulnerar. Proprietăți: hipotensiv, antihemoragic, di..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web