Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fara Gluten, E-vita.ro

Compara
Afiseaza:
Ordine:
Faina de hrisca 500gr Pirifan, Bacanie
6,54 Lei
Caracteristicile specifice ale proteinelor din hrisca și raportul unic de aminoacizi din compozitie, face hrisca un aliment de neegalat in reducerea nivelului de colesterol Este o cereala Yang folosit..
Faina de hrisca 250gr Pirifan, Bacanie
3,82 Lei
Caracteristicile specifice ale proteinelor din hrisca și raportul unic de aminoacizi din compozitie, face hrisca un aliment de neegalat in reducerea nivelului de colesterol Este o cereala Yang folosit..
Spaghete din faina de susan 250gr Adams Vision, Bacanie
9,16 Lei
Spaghete din faina de susan fara gluten Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de susan ou intreg amidon d..
Fulgi crocanti de hrisca Bio 250gr Pirifan, Bacanie
7,52 Lei
FULGI CROCANTI DE HRISCA ECO Ingrediente: boabe de hrisca ecologice coapte Alergeni : nu contine gluten. Ambalat intr-o unitate unde se prelucreaza produse cu alergeni: alune, soia, arahide, susan,..
Ciocolata Neagra Cu Mere 75gr Torras, Fara zahar, Deserturi dietetice
6,64 Lei
Ciocolata Neagra Cu Mere 75gr Torras Fara zahar si fara gluten! Ingrediente: Îndulcitor (maltitol), masă de cacao, unt de cacao, inulină, pudră de cacao degresată, mere liofilizate (2 % ), emulg..
Ciocolata Lapte Si Alune 75gr Torras, Fara zahar, Deserturi dietetice
6,64 Lei
Ciocolata Lapte Si Alune 75gr Torras NU CONTINE GLUTEN! Ingrediente: Îndulcitor (maltitol), unt de cacao, lapte praf (14 % ), masă de cacao, alune (12 % ), emulgator (lecitină de soia) și arome ..
Ciocolata Calda Fara Zahar Si Gluten 180gr Torras, Fara zahar, Deserturi dietetice
8,65 Lei
Ciocolata Calda Fara Zahar Si Gluten 180gr Torras Ciocolata calda fara zahar si  fara gluten - Torras 180g Ingrediente:  Indulcitor (maltitol), pudră de cacao degresata (24,5 % ), amidon..
Spirale din faina miez dovleac 250gr Adams Vision, Bacanie
8,61 Lei
Spirale din Faina de Dovleac (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de miez de dovleac ou int..
Spirale din faina de orez 250gr Adams Vision, Bacanie
7,52 Lei
Spirale din Faina de Orez (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de orez ou intreg amidon de..
SOLD OUTSpirale din faina de naut 250gr Adams Vision, Bacanie
8,61 Lei
Spirale din Faina de Naut (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de naut ou intreg amidon de..
Spirale din faina de mei 250gr Adams Vision, Bacanie
8,61 Lei
Spirale din Faina de Mei (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de mei ou intreg amidon de t..
SOLD OUTSpirale din faina de hrisca 250gr Adams Vision, Bacanie
8,61 Lei
Spirale din Faina de Hrisca (fara gluten) Recomandare pentru preparare: A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece. Ingrediente: faina de hrisca ou intreg amido..
Bezele fara zahar si fara gluten 75g Debron, Fara zahar, Deserturi dietetice
7,85 Lei
Bezele fara zahar si fara gluten Debron Bezele moi (marshmallows) fara zahar, fara gluten, fara lactoza si cu aport redus de calorii, cu indulcitori (maltitol, isomalt). Ingrediente: îndulcitori: si..
SOLD OUTCanepa pudra proteica 250gr Pulsin, Fructe confiate, seminte, condimente
57,77 Lei
Pudra proteica din Canepa CANEPA PROTEICA RAW PRESATA LA RECE (47% PROTEINE) Pudra de canepa 250 grame Canepa este una dintre cele mai complete si nutritive proteine vegetale ale naturii. Cultivata..
SOLD OUTBiscuiti fara gluten ovaz cu lamaie 150gr Pulsetta, Fara zahar, Deserturi dietetice
13,79 Lei
Biscuiti vegani fara gluten din ovaz cu lamaie Pulsetta Biscuiti copti preparati doar cu ingredient naturale. Fara gluten. Fara lactate si continut de oua. Sursa excelenta de fibre si proteine veg..
SOLD OUTBiscuiti fara gluten ovaz cu cafea 150gr Pulsetta, Fara zahar, Deserturi dietetice
13,79 Lei
Biscuiti vegani fara gluten din ovaz cu cafea Pulsetta Biscuiti vegani fara gluten din ovaz cu cafea Pulsetta, copti, preparati doar cu ingredient naturale. Biscuiti copti preparati doar cu ingredie..
SOLD OUTBiscuiti fara gluten ovaz cu vanilie 150gr Pulsetta, Fara zahar, Deserturi dietetice
13,79 Lei
Biscuiti vegani fara gluten din ovaz cu vanilie Pulsetta Biscuiti copti preparati doar cu ingredient naturale. Fara gluten Fara lactate si continut de oua Sursa excelenta de fibre si protein vegetale..
SOLD OUTCiocolata portocale Rawr Bio 60gr Activ Pharma Star, Fara zahar, Deserturi dietetice
14,88 Lei
Ciocolata organica cu gust de portocale Rawr Ciocolata contine o masa de cacao de minim 68%. Ingrediente: Pasta de cacao*, Unt de cacao*, Zahar de Nuca de Cocos*, Lucuma*, Roscova*, Ulei de Portoca..
SOLD OUTCiocolata menta Rawr Bio 60gr Activ Pharma Star, Fara zahar, Deserturi dietetice
14,88 Lei
Ciocolata Organica cu gust de menta Rawr Ciocolata contine o masa de cacao de minim 68%. Gramaj: 60 grame Ingrediente:  Pasta de cacao*, Unt de cacao*, Zahar de Nuca de Cocos*, Lucuma*, Rosc..
SOLD OUTCiocolata goji si vanilie Rawr Bio 60gr Activ Pharma Star, Fara zahar, Deserturi dietetice
14,88 Lei
Ciocolata Organica cu goji si vanilie Rawr Ciocolata contine o masa de cacao de minim 72%. Gramaj: 60 grame Ingrediente: Pasta de cacao*, Unt de cacao*, Zahar de Nuca de Cocos*, Fructe de Goji*, Lu..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web