Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Indulcitori dietetici, E-vita.ro

Compara
Afiseaza:
Ordine:
Green sugar aroma vanilie bourbon 10dz Remedia, Indulcitori dietetici
16,35 Lei
Green Sugar cu aromă naturală de Vanilie Bourbon Aroma naturală de Vanilie Bourbon din compoziție este de o calitate excepțională, oferind preparatelor savoare și rafinament. Green Sugar este un îndul..
Indulcitor Dispenser 650cpr Tagatesse, Indulcitori dietetici
16,67 Lei
Indulcitor Dispenser 650cpr Tagatesse Tablete delicioase pentru cafea, ceai si toate celelalte băuturi! 1 comprimat de Tagatesse are aceeași putere de îndulcire ca 4g de zahăr. Ingrediente: lactoz..
Stevis picaturi 50ml Adams Vision, Indulcitori dietetici
15,15 Lei
Stevia este singurul indulcitor natural din lume care are zero calorii, zero carbohidrati si index glicemic zero. Provenind dintr-o planta din familia margaretei, stevia ofera o alternativa cu adevara..
Pur Stevia – indulcitor natural 200cpr Helcor, Indulcitori dietetici
15,84 Lei
Pur Stevia – indulcitor natural 200cpr Helcor Dulce 000 Indulcitor 100% natural din frunze de Stevia Zero indice glicemic Zero calorii Zero indulcitori artificiali Zero indice glicemic – ide..
Edulcorem Xylitol 500gr Remedia, Indulcitori dietetici
27,25 Lei
Edulcorem Xylitol este un înducitor natural, obținut din coaja de mesteacăn finlandez, superior calitativ. Xylitol este un poliol, folosit ca îndulcitor, având indice glicemic 7. Gustul este dulce şi..
Edulcorem Xylitol 1kg Remedia, Indulcitori dietetici
52,32 Lei
Edulcorem Xylitol este un înducitor natural, obținut din coaja de mesteacăn finlandez, superior calitativ. Xylitol este un poliol, folosit ca îndulcitor, având indice glicemic 7. Gustul este dulce şi..
Edulcorem Eritritol 500gr Remedia, Indulcitori dietetici
23,98 Lei
Eritritol - Edulcorem Edulcorem Eritritol este un îndulcitor natural pe bază de eritritol, poliol natural, fără calorii şi indice glicemic. Puterea de îndulcire este de 70% din cea a zahărului, (7-8 ..
Edulcorem Eritritol 250gr Remedia, Indulcitori dietetici
14,17 Lei
Eritritol - Edulcorem Edulcorem Eritritol este un îndulcitor natural pe bază de eritritol, poliol natural, fără calorii şi indice glicemic. Puterea de îndulcire este de 70% din cea a zahărului, (7-8 ..
Edulcorem Stevia 60 doze Remedia, Indulcitori dietetici
16,35 Lei
Indulcitor natural Edulcorem Stevia 60 plicuri x 1g Indulcitorpe baza de extract de Stevia. Ideal pentru indulcirea cafelei sau ceaiului.  0 Calorii Fara Gluten Ingrediente: eritritol si stev..
SOLD OUTLucuma pudra 150gr Rubio Vedda, Produse BIO
25,53 Lei
Lucuma pudra bio - RuBio SuperFoods Pudra de lacuma se obtine din fructul pomului Pouteria Lacuma originar din Peru. Fructul este foarte hranitor, cu un nivel ridicat de zahar, poate fi utilizat ca i..
SOLD OUTZahar de cocos 150gr Rubio Vedda, Indulcitori dietetici
9,96 Lei
Zahar de palmier de cocos bio - RuBio SuperFoods Zaharul de palmier de cocos este obtinut din nectarul florilor palmierului de cocos, are un gust usor caramelizat, o culoare bruna si un indice glicem..
Stevia 100cpr Vitaking, Indulcitori dietetici
17,81 Lei
Stevia indulcitor natural - 100 comprimate cu extract Stevia Fiind de 300 de ori mai dulce decât zahărul un comprimat este de ajuns pentru un ceai sau cafea. Un îndulcitor natural fără calorii. Stev..
Stevia pulbere 70gr Adams Vision, Indulcitori dietetici
17,99 Lei
Pulberea de Stevia este un indulcitor natural sanatos de 10-15 ori mai dulce decat zaharul. Beneficii: NU contine calorii NU afecteaza nivelul de glicemie este 100% natural ajuta la sanatatea cav..
Sirop agave eco 235ml Santo Raphael, Indulcitori dietetici
24,49 Lei
Sirop de agave eco Nectarul de agave (siropul de agave) este un indulcitor natural, cu 25% mai dulce decat zaharul. Siropul de agave are cel mai mic indice glicemic, contine cantitati mari de calciu..
Sirop de artar eco 187ml Santo Raphael, Indulcitori dietetici
32,66 Lei
Sirop de artar eco Are proprietati anti-cancerigene, anti-bacteriene, anti-diabetice si imunostimulente. Siropul de artar contine peste 20 de compusi extrem de benefici sanatatii umane, este bogat i..
Indulcitor natural sweet&safe 350gr Sly Nutritia, Indulcitori dietetici
21,90 Lei
Indulcitor natural sweet&safe Sly Nutritia Sweet&Safe este alternativa naturala si sigura pentru reducerea numarului de calorii, fara a schimba gustul produselor. Sweet&Safe are 0 calori..
Zahar cocos 500gr Adams Vision, Indulcitori dietetici
27,25 Lei
Zaharul de cocos este un indulcitor natural, inlocuieste cu succes zaharul alb. Se obtine din seva florii de palmier. Este bogat in fier, zinc, calciu, potasiu, polifenoli si antioxidanti. Are un gust..
Erythritol 500gr Adams Vision, Indulcitori dietetici
19,62 Lei
Erythritolul este produs din glucoza prin fermentare cu drojdie. Este aproape la fel de dulce ca zaharul de masa insa este aproape non-caloric, nu produce carii dentare si este absorbit foarte bi..
Glucoza 200gr Vitalia, Indulcitori dietetici
5,19 Lei
Glucoza 200gr Vitalia Produs folosit ca îndulcitor sau în amestec cu alte produse de îndulcire pentru prepararea dulciurilor și a altor preparate dulci. Glucoza este un glucid simplu (nu poate fi ..
Fructoza 400gr Vitalia, Indulcitori dietetici
11,37 Lei
Fructoza 400gr Vitalia Produs destinat folosirii ca îndulcitor, având un gust dulce, mai bun decât zahărul și o putere de îndulcire de două ori mai mare decât a zahărului. Fructoza este un glucid ..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web