Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Livrare - E-vita.ro

Livrarea produselor comandate prin magazinul e-vita.ro se efectuează de firme specializate de curierat rapid, de regulă în 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

  • În București, costul livrării este de 15 lei (tva inclus și colet cu greutate de maxim 2kg)
  • În județe (Național) costul livrării este de 18 lei (tva inclus și colet cu greutate de maxim 2 kg)
  • Pentru colet cu greutate mai mare de 2kg, costul livrării crește cu 1,19 lei (tva inclus) pentru fiecare kg suplimentar.

Comenzile lansate în timpul săptămânii până la ora 12:00, vor fi procesate în aceeași zi. Comenzile lansate după această oră, vor fi procesate în urmatoarea zi lucrătoare. Imediat după lansarea comenzii, urmează 3 etape până când intrați în posesia coletului, de care veți fi înștiințați pe email sau telefonic:

  1. comandă în procesare
  2. comandă confirmată sau anulată
  3. colet predat curierului cu plata ramburs la destinație

În cazul în care nu primiți email informativ privind statusul comenzii Dvs, vă rugăm să verificați în spam sau junk! Puteți să ne contactați prin email [email protected] și telefon 021 2690 786 sau 0723 770 876 

Puteți consulta oricând statusul comenzii Dvs, accesând CONTUL MEU din bara de sus a paginii de start (home). Pentru acest lucru, trebuie să vă autentificați înainte de plasarea comenzii. Atenție! Livrările nu se pot efectua în cazul în care datele din formularul de comandă sunt incorecte sau incomplete!

Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web