Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Prebiotice, Probiotice, E-vita.ro

Compara
Afiseaza:
Ordine:
Saccharomyces Boulardii+Mos 30cps Secom, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
58,30 Lei
Saccharomyces Boulardii + MOS probioticul optim pentru sanatatea tractului intestinal. Sinbiotic pentru protejarea si refacerea microflorei intestinale. Avantaje:  - contine probiotice Sacchar..
SOLD OUTProbiotic 60cps Jamieson, Stomac, Ficat, Pancreas, Bila, Colon
114,12 Lei
Probiotic 10 miliarde, 60 capsule, Jamieson Supliment alimentar. Pentru functionarea normala a sistemului digestic, 10 miliarde de celule active garantate pana la implinirea termenului de valabilita..
Bio Sun 20cps Sunwave Pharma, Balonare, Flatulenta, Constipatie, Diaree, Colici
24,29 Lei
BIO-SUN - Precizie japoneză în probiotice (75 de ani) Probiotice cu prebioticele funcţionale Bio Sun normalizează tranzitul intestinal şi reface microflora benefică Facilitează digestia în perioade..
ADVANCED MULTI-BILLION DOPHILUS 60CPS SOLGAR, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
117,54 Lei
Dophilus® avansat cu miliarde de microorganisme/Advanced multi-billion dophilus 60 veg. caps. Există aproximativ 500 de specii de bacterii care trăiesc în tracturile noastre digestive. Majoritatea ..
ADVANCED ACIDOPHILUSPLUS 60 VEG CAPS SOLGAR, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
52,41 Lei
ADVANCED ACIDOPHILUSPLUS 60 capsule vegetale SOLGAR Acidophilus Plus avansat este util pentru menținerea sănătății intestinelor, în caz de diaree, constipație, candidoză, gaze intestinale, dar și în ..
SOLD OUTACIDOPHILUS masticabil x 60 capsule Vitaking, Raceala, Gripa, Imunitate, Energizante
34,94 Lei
ACIDOPHILUS masticabil cu gust de căpșuni pentru copii, supliment alimentar Contribuie la menţinerea florei intestinale normale, combate formarea toxinelor şi elimină toxinele din organism. Aceşti l..
ACIDOPHILUS x 60 capsule Vitaking, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
30,60 Lei
ACIDOPHILUS, Supliment alimentar Contribuie la menţinerea florei intestinale normale, combate formarea toxinelor şi elimină toxinele din organism. Aceşti lactobacili ajută organismul uman în generar..
JARRO-DOPHILUS EPS x 60 capsule vegetale, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
108,55 Lei
JARRO-DOPHILUS EPS Probiotice de ultima generatie cu rol principal in echilibrarea florei organismului. Avantaje: contine 5 miliarde de bacterii probiotice, pentru o repopulare optima a flor..
JARRO-DOPHILUS +FOS x 30 capsule Secom, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
36,44 Lei
JARRO-DOPHILUS+FOS Sinbiotic, asociere de probiotice cu prebiotice, de ultima generatie cu rol principal in echilibrarea florei organismului. Avantaje: contine 3.4 miliarde de bacterii pro..
JARRO-DOPHILUS +FOS x 100 capsule Secom, Stomac, Ficat, Pancreas, Intestine
81,72 Lei
JARRO-DOPHILUS+FOS Sinbiotic, asociere de probiotice cu prebiotice, de ultima generatie cu rol principal in echilibrarea florei organismului. Avantaje: contine 3.4 miliarde de bacterii probi..
Colostrum Prime Life 500mg x 120 capsule Secom, Raceala, Gripa, Imunitate, Energizante
109,17 Lei
COLOSTRUM PRIME LIFE 500mg Colostrul – “miracolul naturii” – contine factori imunizanti si de crestere cu puternic efect antiviral, antibacterian si antiparazitar si de refacere a tuturor tesuturilor..
COLOSTRUM Plus PROBIOTICS x 50 grame pudra, Sanatate bebelusi
108,78 Lei
COLOSTRUM plus PROBIOTICS Compozitie unica si inovatoare pentru echilibrarea imunitatii si imbunatatirea functiilor sistemului digestiv. Avantaje:  - singura formula pentru copii care asociaza..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web