Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Produse BIO, E-vita.ro

Compara
Afiseaza:
Ordine:
Spaghetti ECO din konjac 386gr, Produse BIO
Nou
9,04 Lei
Produs în formă de spaghetti realizat din făină organică de Konnyaku (KONJAC) şi fibre de ovăz. Greutate netă 385g Greutate fără lichid 300g ORGANIC FARA GLUTEN FARA GRAU FARA GRASIM..
Taietei eco din konjac 385gr, Produse BIO
Nou
9,04 Lei
Produs în formă de tăieţei realizat din făină organică de Konnyaku (KONJAC) şi fibre de ovăz. Greutate netă 385g Greutate fără lichid 300g ORGANIC FARA GLUTEN FARA GRAU FARA GRASIMI ..
Orez Eco din konjac 385gr, Produse BIO
Nou
9,04 Lei
Produs în formă de orez realizat din făină organică de Konnyaku şi fibre de ovăz. Greutate netă 385g Greutate fără lichid 300g ORGANIC FARA GLUTEN FARA GRAU FARA GRASIMI IG SCAZUT..
Amla pulbere ecologica(bio) 60gr Niavis, Produse BIO
Nou
6,54 Lei
Amla este o pudră ce se obține din fructul arborelui Emblica Officinalis. Fructul de amla, cunoscut și sub numele de coacăz indian, este un fruct comestibil extrem de bogat in vitamina C. Nu numai fru..
Urzica pulbere ecologica(bio) 125gr Niavis, Produse BIO
Nou
9,81 Lei
Urzica este considerata o adevarata "farmacie naturala", in frunzele, semintele si radacinile plantei fiind regasite substante cu proprietati terapeutice uimitoare. In compozitia chimica a urzicii au ..
Nuci macadamia ecologice(bio) 60gr Niavis, Fructe confiate, seminte, condimente
Nou
21,80 Lei
Nuci de Macadamia Ecologice/BIO Nucile Macadamia sunt cosiderate cel mai sănătos tip de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conţinut de grăsimi mononesaturate benefice. În plus, conţin aproximat..
Pudra roscove ecologica(bio) 250gr Niavis, Produse BIO
Nou
9,81 Lei
Roscove (Carob) pudra Ecologica/BIO Pulberea de Roscove (sau de Carob) este cunoscuta ca fiind înlocuitorul perfect al pudrei de cacao, fiind bogata în calciu, proteine, pectină, având totodată un co..
Ghimbir pulbere ecologica(bio) 60gr Niavis, Produse BIO
Nou
6,54 Lei
Ghimbirul este unul dintre cele mai vechi condimente folosite, fiind foarte popular în bucătăriile asiatice. Este folosit de mii de ani în medicina ayurvedică datorita proprietatilor sale terapeutice...
Fulgi drojdie uscata inactiva(bio) 125gr Niavis, Produse BIO
Nou
21,80 Lei
Fulgi de Drojdie Uscata Inactiva Ecologica/BIO Fulgii de drojdie sunt o sursa importanta de proteine, avand peste 55% proteina de calitate, 18 amino-acizi si 15 minerale. Un alt beneficiu major al fu..
Canepa pulbere ecologica(bio) 250gr Niavis, Produse BIO
Nou
30,52 Lei
Canepa este unul dintre alimentele perfecte ale naturii, un super-aliment care este recunoscut in intreaga lume pentru beneficiile aduse organismului uman. Pulberea din seminte de Canepa contine 46% p..
SOLD OUTBaobab pudra bio 150gr Activ Pharma Star, Produse BIO
46,87 Lei
Ofera energie: Este o sursa excelenta de vitamina B1, vitamina C si vitamina B6 care contribuie la procesele de productie de energie in organism. Vitamina C si vitamina B6 contribuie la reducerea obos..
Iarba de grau pudra 150gr Rubio Vedda, Produse BIO
19,81 Lei
Iarba de grau pudra bio - RuBio SuperFoods Pudra de iarba de grau se obtine din iarba tanara a plantei de grau care este culeasa imediat dupa germinare. Aceasta este supusa unui proces de stoarcere, ..
Baobab pudra 100gr Rubio Vedda, Produse BIO
20,37 Lei
Baobab pudra bio - RuBio SuperFoods Continutul pudrei de baobab: vitamina C, calciu, potasiu, magneziu, fibre, proteine. De asemenea are un continut nutritiv ridicat si un continut scazut de calorii...
SOLD OUTChlorella pudra 150gr Rubio Vedda, Produse BIO
34,68 Lei
Chlorella pudra bio RuBio SuperFoods Chlorella este o alga verde unicelulara care face parte din familia Chlorophyta si creste in cantitati foarte mari in sud-estul Asiei. Pudra de Chlorella este un..
SOLD OUTAcai pudra 60gr Rubio Vedda, Produse BIO
32,39 Lei
Acai pudra bio RuBio SuperFoods Fructele de acai isi au originea in padurile tropicale amazoniene. Acestea sunt foarte bogate in nutrienti si reprezinta o sursa importanta de antioxidanti, grasimi om..
SOLD OUTCanepa pudra proteica 150gr Rubio Vedda, Produse BIO
17,73 Lei
Proteina de canepa pudra bio - RuBio SuperFoods Pudra proteica din canepa se obtine din semintele plantei cannabi indica/ cannabi sativa. Pudra proteica din canepa contine: 21 de aminoacizi (8 amino..
Maca pudra 150g Rubio Vedda, Produse BIO
15,23 Lei
Maca pudra bio - RuBio SuperFoods Maca este o planta mica, tuberoasa cultivata de secole de populatia nativa din Peru. Aceasta creste doar la altitudini foarte mari care ating 3500 – 4000 metri. Con..
SOLD OUTLucuma pudra 150gr Rubio Vedda, Produse BIO
25,53 Lei
Lucuma pudra bio - RuBio SuperFoods Pudra de lacuma se obtine din fructul pomului Pouteria Lacuma originar din Peru. Fructul este foarte hranitor, cu un nivel ridicat de zahar, poate fi utilizat ca i..
SOLD OUTOrz pudra 150gr Rubio Vedda, Produse BIO
18,66 Lei
Iarba de orz pudra bio - RuBio SuperFoods Pudra din iarba de orz se obtine din sucul stors din iarba tanara de orz care se usuca la temperaturi joase. Aceasta pudra este foarte bogata in nutrienti si..
Spirulina pudra 125gr Rubio Vedda, Produse BIO
20,95 Lei
Spirulina pudra bio - RuBio SuperFoods Spirulina este o alga unicelulara de culoare albatru-verde apartinand unei stravechi clase. Aceasta creste in ape cu mediu alcalin si exista pe planeta inca de ..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web