Asistenta clienti si comenzi telefonice: [email protected] +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
Absorbante San Seni Plus 30 bucati
45,25 Lei
Absorbante San Seni Plus Absorbante cu forma anatomica, 8 picaturi, pentru incontinenta foarte grava Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care avet..
Absorbante San Seni Maxi 30 bucati
43,79 Lei
Absorbante San Seni Maxi Absorbante cu forma anatomica, 7 picaturi, pentru incontinenta grava. Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi va garanteaza siguranta si confortul de care aveti n..
Absorbante San Seni Uni 30 bucati
35,02 Lei
Absorbante San Seni Uni Absorbante cu forma anatomica, 6 picaturi, pentru incontinenta medie si grava Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care ave..
Absorbante San Seni Normal 30 bucati
29,90 Lei
Absorbante San Seni Normal Absorbante cu forma anatomica, 5 picaturi, pentru incontinenta medie Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care aveti nev..
Absorbante Seni Lady Comfort Mini x 10 bucati
5,20 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Normal Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara. Capa..
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Plus x 10 bucati
5,28 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Plus Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara de picatu..
Absorbante Seni Lady Comfort Mini x 12 bucati
5,28 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie. Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara de picatura. ..
Scutece Adulti Seni Lady Plus x 15 bucati
13,52 Lei
Scutece Adulti Seni Lady Plus Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara medie. Capacitate ..
Scutece Adulti Seni Lady Super x 15 bucati
12,32 Lei
Scutece Adulti Seni Lady Super Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara medie. Capacitate..
Scutece Adulti Seni Lady Extra x 15 bucati
8,91 Lei
Scutece Adulti Seni Lady Extra Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara spre medie..
Scutece Adulti Seni Lady Normal x 20 bucati
8,51 Lei
Scutece Adulti Seni Lady Normal Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara. Capacita..
Scutece Adulti Seni Lady Mini x 20 bucati
5,50 Lei
Scutece Adulti Seni Lady Mini, Absorbante Seni Lady Mini Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie. Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinent..
Absorbante San Seni Plus x 10 bucati
18,86 Lei
Scutece Adulti San Seni Plus, Absorbante San Seni Plus Absorbante cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 8 picaturi, pentru incontine..
Scutece Adulti San Seni Maxi x 10 bucati
15,94 Lei
Scutece Adulti San Seni Maxi, Absorbante San Seni Maxi Absorbante cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 7 picaturi, pentru incontine..
Scutece Adulti San Seni Uni x 10 bucati
13,63 Lei
Scutece Adulti San Seni Uni Absorbante cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava. Absorbante cu forma anatomica, 6 picaturi, pentru incontinenta medie si grava. AIR - supr..
Scutece Adulti San Seni Normal x 10 bucati
11,08 Lei
Scutece Adulti San Seni Normal Absorbante cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 5 picaturi, pentru incontinenta medie. AIR - suprafata c..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web