Asistenta clienti si comenzi telefonice: comenzi@e-vita.ro +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
Absorbante San Seni Plus 30 bucati
46,11 Lei
Absorbante San Seni Plus Absorbante cu forma anatomica, 8 picaturi, pentru incontinenta foarte grava Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care avet..
Absorbante San Seni Maxi 30 bucati
44,36 Lei
Absorbante San Seni Maxi Absorbante cu forma anatomica, 7 picaturi, pentru incontinenta grava. Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi va garanteaza siguranta si confortul de care aveti n..
Absorbante San Seni Uni 30 bucati
35,69 Lei
Absorbante San Seni Uni Absorbante cu forma anatomica, 6 picaturi, pentru incontinenta medie si grava Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care ave..
Absorbante San Seni Normal 30 bucati
30,46 Lei
Absorbante San Seni Normal Absorbante cu forma anatomica, 5 picaturi, pentru incontinenta medie Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal va garanteaza siguranta si confortul de care aveti nev..
Absorbante Seni Lady Comfort Normal x 10 bucati
5,72 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Normal Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara. Capa..
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Plus x 10 bucati
5,72 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Plus Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara de picatu..
Absorbante Seni Lady Comfort Mini x 12 bucati
5,72 Lei
Absorbante Seni Lady Comfort Mini Absorbante urologice pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie. Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara de picatura. ..
Absorbante Seni Lady Plus x 15 bucati
15,32 Lei
Absorbante Seni Lady Plus Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara medie. Capacitate de absorbtie 6..
Absorbante Seni Lady Super x 15 bucat
13,80 Lei
Absorbante Seni Lady Super Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara medie. Capacitate de absorbtie ..
Absorbante Seni Lady Extra x 15 bucati
9,67 Lei
Absorbante Seni Lady Extra Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara spre medie. Capacitate d..
Absorbante Seni Lady Normal x 20 bucati
9,45 Lei
Absorbante Seni Lady Normal Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara usoara. Capacitate de absorbti..
Absorbante Seni Lady Mini x 20 bucati
6,10 Lei
Absorbante Seni Lady Mini Absorbante pentru femei, pentru incontinenta usoara si medie. Absorbante urologice pentru femei, recomandate pentru incontinenta urinara de picatura. Capacitate de abso..
Absorbante San Seni Plus x 10 bucati
19,21 Lei
Absorbante San Seni Plus Absorbante cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 8 picaturi, pentru incontinenta foarte grava. AIR - supraf..
Absorbante San Seni Maxi x 10 bucati
16,53 Lei
Absorbante San Seni Maxi Absorbante cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 7 picaturi, pentru incontinenta grava. AIR - suprafata ce ..
Absorbante San Seni Uni x 10 bucati
13,89 Lei
Absorbante San Seni Uni Absorbante pentru femei cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava. Absorbante cu forma anatomica, 6 picaturi, pentru incontinenta medie si grav..
Absorbante San Seni Normal x 10 bucati
11,29 Lei
Absorbante San Seni Normal Absorbante pentru femei cu forma anatomica, pentru incontinenta medie, grava si foarte grava Absorbante cu forma anatomica, 5 picaturi, pentru incontinenta medie. AIR ..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web