Asistenta clienti si comenzi telefonice: comenzi@e-vita.ro +40 21 2690 786 / +40 73 2770 876

Fii prietenul nostru!

 
 
sideblock

RĂSPLĂTEȘTE MERITELE!

 

Apăsând butonul de mai jos, vei cumpăra un CUPON CADOU cu valoarea dorită de tine (între 100 și 500 de lei), ce se va trimite automat pe e-mailul persoanei desemnate.

Cadoul tău surpriză va fi apreciat pe măsură, mai ales că destinatarul își poate achiziționa orice produs disponibil în oferta magazinului nostru online, cu livrare la locația dorită în maxim 24-72 de ore.

 

CUMPĂRĂ CUPON CADOU

sideblock
Compara
Afiseaza:
Ordine:
Ambulex manusi nitril negre 100buc/cutie
22,53 Lei
Ambulex manusi nitril negre 100buc/cutie Pentru cei alergici la latex, utilizate in cabinete cosmetice Mănușile de examinare Nitril sunt caracterizate prin lipsa de latex din cauciuc natural și ..
Ambulex manusi examinare nitril nepudrate 100buc/cutie
17,84 Lei
Ambulex manusi examinare nitril nepudrate 100buc/cutie Pentru cei alergici la latex Mănușile de examinare Nitril sunt caracterizate prin lipsa de latex din cauciuc natural și au o  înaltă rez..
Ambulex manusi universale vinil pudrate 10buc/cutie
2,49 Lei
Ambulex manusi universale vinil pudrate 10buc/cutie Pentru cei care sunt alergici la latex Mănuși de examinare vinil, pudrate, nesterile, nu contin latex din cauciuc natural. Datorita compozitiei..
Ambulex manusi examinare vinil nepudrate 100buc/cutie
12,16 Lei
Ambulex manusi examinare vinil nepudrate 100buc/cutie Pentru cei care sunt alergici la latex Mănuși de examinare vinil, nepudrate, nesterile, nu contin latex din cauciuc natural. Datorita compozi..
Ambulex manusi examinare vinil pudrate 100buc/cutie
11,94 Lei
Ambulex manusi examinare vinil pudrate 100buc/cutie Pentru cei care sunt alergici la latex Mănuși de examinare vinil, pudrate, nesterile, nu contin latex din cauciuc natural. Datorita compozitiei..
Ambulex manusi examinare latex pudrate 100buc/cutie
14,74 Lei
Ambulex manusi examinare latex pudrate 100buc/cutie Combinație optimă de confort si siguranta Mănuși de examinare latex sunt caracterizate prin elasticitate mare și rezistență mecanică. Furnizeaz..
Ambulex P manusi examinare latex nepudrate
18,96 Lei
Ambulex P manusi examinare latex nepudrate 100buc/cutie Combinație optimă de confort si siguranta Ambulex P - latex manusi chirurgicale, nepudrate - recomandate in special pentru persoanele cu pie..
Copyright © E-vita.ro | Toate drepturile rezervate | Design de Innovative Web