Site-ul nostru conține cookie-uri. Utilizând acest site, vă dați acordul pentru folosirea cookie-urilor în concordanță cu informațiile prezentate AICI

Termeni si conditii

Comenzi si livrari

Livrarea produselor comandate prin magazinul e-vita.ro se efectueaza prin firme specializate de curierat, de regula in 24-72 de ore de la confirmarea comenzii/platii oriunde in tara. Doar pentru Municipiul Bucuresti, livrarea se poate efectua in regim de urgenta, adica in circa 4 ore.

In vederea eliminarii intarzierilor de livrare, de care Melti Medical Management nu este responsabila, colaboram cu firme specializate de curierat rapid, care nu efectueaza livrari in cursul zilelor de sambata si duminica. Comenzile lansate in timpul saptamanii pana la ora 12:00, vor fi procesate de magazinul e-vita.ro in aceeasi zi, iar comenzile lansate dupa aceasta ora, vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Clientii autentificati e-vita (cu conturi inregistrate) pot consulta in permanenta statusul comenzii (in procesare, confirmata, refuzata, returnata) sau statusul livrarii (colet predat curierului, colet livrat la destinatie), accesand contul meu de pe pagina de start (home) a magazinului e-vita.ro. In plus, fiecare schimbare de status va fi insotita intotdeauna de notificarea pe mail a clientului.

ATENTIE! Livrarile nu se pot efectua in cazul in care datele din formularul de comanda nu sunt corecte si complete!

Comunicari electronice
Prin accesarea site-ului www.e-vita.ro, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail.

Drepturi de autor
Continutul site-ului www.e-vita.ro, reprezentand: imagini, butoane, texte, programe, elemente de grafica web si orice alte date, este proprietatea Melti Medical Management si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Datele personale
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Melti Medical Management numai in scopul declarat al site-ului www.e-vita.ro. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor.
Informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului. La cererea autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, datele personale vor putea transmise in conformitate cu legile in vigoare. SC Melti Medical Management SRL este inregistrata in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 33027/2014.

Politica de preturi si conditii de retur
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Melti Medical Management isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor afisate in magazinul online in orice moment fara notificare prealabila, inclusiv in cazul corectarii unor preturi eronat afisate. In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dumneavoastra puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primirea produsului. In acest sens, va rugam sa ne contactati imediat prin telefon sau email pentru stabilirea detaliilor. Nu rambursam contravaloarea produselor expediate retur fara o informare prealabila in scris din partea clientului (in virtutea Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta). Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data cererii efectuate in scris de catre consumator (mai putin costul de transport). Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj si imagine de prezentare originale) si nu prezinta semne de uzura sau folosinta. Nu rambursam contravaloarea produselor utilizate si care nu se pot revinde. Costul de transport retur cade in incidenta cumparatorului. Contravaloarea produselor se ramburseaza doar dupa primirea produselor retur, prin transfer bancar intr-un cont bancar in termen de 15 zile lucratoare. Legislatia in vigoare nu permite expedierea de bani in numerar prin serviciile de curierat. Va reamintim ca va stam la dispozitie si puteti oricand solicita telefonic sau in scris informatii suplimentare despre produse pentru a evita situatiile de retur.

Alte conditii
Exista posibilitatea ca unele informatii furnizate pe www.e-vita.ro sa nu fie actualizate. Melti Medical Management poate aduce modificari ale specificatiilor produselor oferite si/sau asupra preturilor practicate pentru aceste produse, fara notificare prealabila. Fotografiiile afisate pe www.e-vita.ro au caracter informativ. Melti Medical Management isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate ofertele speciale si campaniile promotionale oferite in cadrul www.e-vita.ro sunt valabile in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru. Melti Medical Management isi rezerva dreptul de a realiza oricare dintre urmatoarele actiuni, fara notificare: (1) sa modifice, sa suspende sau sa înceteze operarea sau accesarea magazinului online, sau a oricarei portiuni din magazinul online, pentru orice motiv; (2) sa modifice magazinul online sau orice portiune a magazinului online, precum si orice reguli sau termeni aplicabili; (3) sa intrerupa operarea magazinului online sau a oricarei portiuni a magazinului online in functie de necesitatea realizarii de operatiuni de mentenanta programate sau neprogramate, corectare a erorilor sau orice alte modificari care se impun.
Melti Medical Management isi rezerva dreptul de a modifica prezentele Conditii si termeni de utilizare ale magazinului online in orice moment, fara instiintare prealabila.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nevalida sau nula, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract la distanta valabil incheiat.

Medvi Design

Creare Magazin Online